Derfor er jeg medlem

“Personligt vil jeg gerne være med til at sikre kvinders status i bred forstand. Zonta arbejder overalt i verden for kvinders ligestilling og for at forbedre kvinders status på det juridiske, politiske, økonomiske, uddannelsesmæssige, sundhedsmæssige og erhvervsmæssige område.

I Zonta er jeg en del af et netværk, som er bredt sammensat aldersmæssigt, fagligt og erhvervsmæssigt samt på tværs af politisk tilhørsforhold. Det giver en god dynamik, når man mødes og ikke mindst et godt grundlag for at indgå i arbejdet med de projekter, der i sidste ende skal bidrage til, at Zonta kan realisere sine mål. Zonta er et internationalt fællesskab, hvilket også giver mig ny indsigt, selv om det til dagligt selvfølgelig er Zonta Frederiksberg og de øvrige danske klubber, der er tættest på.

Som i de fleste fællesskaber er det vigtigt at huske, at man selv skal byde ind for at få fuldt udbytte. Er man villig til det, går man altid fra et Zonta møde med ny inspiration og ny energi.”

Hanne Lund

 

“Jeg er medlem af Zonta fordi Zonta er et internationalt fællesskab, der i samarbejde med FN organisationer rent faktisk gør en forskel for udsatte kvinder og børn.

Kvinder verden over har stadig store udfordringer og alvorlige problemer i forhold til uddannelse, basal sundhed og sikkerhed. Der er – heldigvis -mange organisationer og NGO’er, der  hjælper, hvor det brænder på, men for mig er Zonta den mest  fokuserede organisation omkring at sikre kvinder hjælp til selvhjælp.

Og herudover er der naturligvis fællesskabet i min lokale Zonta klub, Frederiksberg, og samarbejdet og møder med de øvrige danske klubber. Jeg glæder mig altid til møderne, være sammen med interessante og spændende kvinder og få udvidet horisonten på virksomheds- og institutionsbesøg, udstillinger og foredrag – meget ofte steder og anledninger, der aldrig er adgang til som privatperson. “

Mette Lise Müller

 

 

Hanne Lund Zonta Frederiksberg
Hanne Lund
Zonta Frederiksberg
Mette Müller, Zonta Frederiksberg
Mette Müller, Zonta Frederiksberg