Besøg Fredensborg Slot og frokost

Besøg på Fredensborg Slot og frokost i Country Market – Den 23. juli 2022 kl. 10.00 – 14.00 – kom og vær med!!

   

Kl. 10.00 – Vi mødes ved Fredensborg Slot. Her får vi en guidet tur på slottet, hvor vi ser slottet indefra i kongefamiliens private gemakker. Efter slottet fortsætter den guidede tur i den private have og i Orangeriet. Turen varer 90 minutter.

Herefter er der mulighed for en gåtur i slotsparken, eller afslapning på en af slotsparkens bænke. Frokosten spiser vi kl. 12.30 i den nærliggende cafe og delikatessemarked Country Market. Her serveres en salat (vælg mellem en salat med laks eller en med trøffelskinke). Vælg hvilken du vil have ved tilmelding – et glas vin/øl/sodavand og efterfølgende kaffe og en lille Daisy kage. Pris for hele arrangementet er i alt 350 kr.

Tag gerne familie og/eller venner med. Overskuddet går til støtte af Ending Child Marriage og uddannelse af kvinder/unge piger.

Vi glæder os til at se jer i Fredensborg den 23. juli.

Tilmelding senest den 29.juni til Zonta Kbh II – Xenia Nedergaard på xne@nectarcph.dk med samtidig indbetaling af 350 kr. pr. person til Zonta Kbh II

bankkontonr.: 1551 10269075, mobile pay 23463364 eller tilmeld dig/jer på Zontabilletten.dk. Anfør navn/navne ved tilmelding og betaling.

Du kan også hente invitationen her!

 


Begivenhedsdetaljer